Myrskyä luvassa viikonloppuna - sähkökatkot mahdollisia

HÄIRIÖTIEDOTE

19.03.2021 klo 16:13
Sääennusteen mukaan voimakkaat myrskypuuskat voivat aiheuttaa sähkökatkoja sunnuntaina 21.3. aamupäivästä alkaen Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Lounais-Suomen rannikon verkkoalueillamme. Alkuillasta myrskyn pitäisi siirtyä alueelta pois.

Olemme lisänneet henkilöstöä vianselvitykseen ja vikojen korjaamiseen maastossa. Töitä tehdään aina turvallisuus edellä.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta.

Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta

Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa. (Huom. Caruna Plussassa tehdään huoltotöitä 19.3. klo 22 asti.)

Voit myös ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Kiireettömistä vioista voit ilmoittaa vikailmoituslomakkeen kautta. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu.

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon