Uutishuone

Hyvä muistaa saneerauksessa

Hyvä muistaa saneerauksessa

Kevään lähestyessä alkaa myös kiireinen aika rakentamisessa ja saneerauksissa. Muistathan tehdä sähköistykseen liittyvät toimeksiannot hyvissä ajoin, jotta pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Verkkosivuiltamme löytyvällä yleistietolomakkeella voit tehdä pyynnön sähköverkkoon kytkemisestä ja muista toimenpiteistä. Jos tarvitset ainoastaan sähkömittarin poiston, voit tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostilla eikä se edellytä yleistietolomakkeen täyttämistä.

Urakoitsijoita palvelemme Carunan verkkopalveluiden numerossa 020 520 4560 arkisin klo 08.00-16.00. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla: uusiliittyma@caruna.fi tai verkostotyot@caruna.fi.

Mittauskeskuksen sähköjen katkaisu

Sähkömittarille on oltava jatkuva sähkönsyöttö. Mikäli sähkökatkoa tarvitaan, ilmoita siitä etukäteen verkkoyhtiölle. Sähkömittareita ei saa irrottaa oma-aloitteisesti. Kaikki sähkömittareihin liittyvät työt tekee verkkoyhtiö.

Etäluettavan sähkömittarin yhteydet toimivat vain silloin kun mittarilla on sähköt. Jos yhteys mittariin katoaa, lähetämme asentajan paikan päälle tarkistamaan asian, mikäli mittariin ei saada yhteyttä kolmen vuorokauden sisällä. Jos asentaja toteaa, että häiriön syynä on sähköttömäksi tehty mittauskeskus tai irrotettu sähkömittari, verkkoyhtiöllä on oikeus periä tästä aiheutuneet kustannukset.

Palvelumaksut

Sähkömittarin asennuksesta tai siirrosta veloitamme palveluhinnastomme mukaisesti 50 euroa, kun se tehdään muun työn yhteydessä. Erillistyönä mittarin asennus tai siirto maksaa 150 euroa. Mittarin poisto on maksuton.

Omakotitalot, paritalot ja vapaa-ajan asunnot

Ilmoita käyttöpaikkojen yhdistäminen yleistietolomakkeella

Kun useampi käyttöpaikka yhdistetään yhden sähkömittarin taakse, lähetä meille yleistietolomakkeella poistettavien ja yhdistettävien mittareiden numerot.

Kerros- ja rivitalot

Sähkömittarin poiston tilaus

Jos tarvitset ainoastaan sähkömittarin poiston, voit tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostilla eikä se edellytä yleistietolomakkeen lähettämistä. Toimitusaika mittarin poistoa koskevissa tilauksissa on noin seitsemän työpäivää.

Sähköjen uudelleen kytkeminen ja mittareiden asennus

Lähetä sähkökuvat hyvissä ajoin ennen sähköjen uudelleen kytkentää. Täytä ja lähetä yleistietolomake kaksi viikkoa ennen kytkennän toivottua ajankohtaa.

Kun sähkömittareita on enemmän kuin kaksi, täytä myös yleistietolomakkeen yhteydessä oleva huoneistoluettelo. Mikäli kohteeseen tulee uusia verkkoyhtiön laskutusperusteisia mittauksia (takamittauskohteet), ilmoita yleistietolomakkeella myös sopimuskumppanin nimi ja yhteystiedot. Huolehdithan, että yleistietolomakkeella on kaikki tarpeellinen tieto täytettynä, jotta voimme käsitellä sen.

Lue lisää aiheesta

28.09.2017
Sähkötyöt arrow-right