Hei! Miten voimme auttaa?

ARTIKKELI

14.09.2020 klo 08:05
Vaivattoman ja helpon asiakaspalvelun tarjoaminen on meille tärkeää – siksi olemme apunasi ympäri vuorokauden. Viime vuosina olemme tehneet paljon töitä digitaalisen asiakaspalvelun kehittämiseksi, ja tänä päivänä käytettävissäsi onkin monta sähköistä palvelukanavaa. Hoidetaan asiasi yhdessä kuntoon!

Caruna+ – palvelua kätesi ulottuvilla 

Lataa Google Play -kaupasta tai AppStoresta aina mukanasi kulkeva Caruna Plussa, jossa hoidat sähköasioitasi juuri silloin, kun sinulle sopii. 

Mobiilisovelluksesta löydät työkalut muun muassa sähkön kulutuksen seurantaan, laskujen maksamiseen ja maksupäivän siirtoon. Näppärästi onnistuu myös Carunan tuotevalikoiman hintavertailu ja tuotteenvaihto.

Lataa Caruna Plus AppStoresta    Lataa Caruna Plus Google Playsta

Caruna.fi-verkkosivuilta apua moneen tilanteeseen

Verkkosivullamme on lomakkeita, joita voit käyttää eri tarkoitukseen – lähetä kysymys, yhteydenottopyyntö, ilmoita viasta sähköverkossa tai tilaa sähköt tontille. 

Kirjautumalla Caruna Plussaan voit ottaa käyttöösi Sähkövahdin, jonka avulla saat ilmoituksia ja viestejä, jos sähköt napsahtavat poikki. Myös häiriökartta kannattaa klikata auki, kun haluat tietää, kuinka viankorjaus etenee. Häiriökartalla on chat, joka on apunasi 24 h.

Caruna Plussassa voit myös

  • maksaa laskuja tai siirtää laskun maksupäivää
  • tsekata ajantasaiset sähkönkulutustiedot
  • tehdä vikailmoituksen ja 
  • keskustella chatissa asiakaspalvelun kanssa 

Apunasi on myös usein kysytyimmät kysymykset vastauksineen.

Ja kaikki tämä ympäri vuorokauden!

Mistä muualta tavoitat meidät?

Soita aina kiireellisissä sähkönjakeluasioissa maksuttomaan vikapalveluumme 0800 1 95011 (24 h). Kiireellinen tapaus voi olla esimerkiksi sähkölinjalla "rätinää" aiheuttava risu, oksa tai muu sinne kuulumaton esine, palava muuntamo tai nollavika, jolloin sisätiloissa valot voivat palaa kirkkaasti tai himmeästi ja sähkölaitteet toimivat oudosti. Muussa tapauksessa, tieto sähköverkon viasta lomakkeen kautta riittää. 

Facebookissa ja Twitterissä olemme apunasi arkisin klo 8–16. 

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon