Elina Lehtomäki nimitetty Carunan kehitys- ja innovaatiojohtajaksi

Elina Lehtomäki nimitetty Carunan kehitys- ja innovaatiojohtajaksi

Diplomi-insinööri Elina Lehtomäki (44) on nimitetty Carunan kehitys- ja innovaatiojohtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi 15.6.2018 alkaen. Elina työskentelee tällä hetkellä Carunan asiakkuusyksikössä liiketoiminnan kehityspäällikkönä ja sitä ennen hän on toiminut kunnossapito ja pieninvestoinnit -yksikön vetäjänä. Aiemmin hän on työskennellyt Fortumissa teknisen asiakaspalveluyksikön vetäjänä sekä Energiateollisuus ry:ssä sähköverkkoasiantuntijana. 

Elina Lehtomäki vastaa jatkossa Carunan uudesta kehitys- ja innovaatioyksiköstä, joka aloittaa toimintansa 1.9.2018.

"Energia-ala elää parhaillaan suurta murrosta ja haluamme varmistaa, että Carunalla on hyvät valmiudet reagoida ketterästi toimintaympäristön muutoksiin. Tavoitteenamme on vastata entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin kehittämällä nykyistä liiketoimintaamme sekä tuomalla valikoimaamme kokonaan uusia tuotteita ja palveluita. Elina Lehtomäellä on tähän taustansa ja kokemuksensa pohjalta erinomaiset lähtökohdat", sanoo Carunan toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny.

"Asiakkaamme odottavat meiltä ensisijaisesti laadukasta ja sujuvaa sähkönjakelua, mutta myös vaivattomia, arjen helppoutta lisääviä tuotteita ja palveluita. Tehtävämme on myös ennakoida tulevia yhteiskunnan muutoksia ja muokata tarjoomaamme tätä vasten. Tässä työssä uudella kehitys- ja innovaatioyksiköllä on merkittävä rooli", sanoo Carunan kehitys- ja innovaatiojohtajana aloittava Elina Lehtomäki.  

Lue lisää aiheesta