Uutishuone

Tuotteet ja hinnat

Carunan verkkosivut on uudistettu

Carunan verkkosivut on uudistettu

Uudistuksen tavoitteena oli selkeämpi ja käyttäjälähtöisempi sivusto.

Carunan uudistuneet verkkosivut on nyt avattu. Uudistuksessa sivusto sai selkeämmän rakenteen ja uuden, tehokkaan hakukoneen. 

”Tavoitteena olivat helpompi käyttökokemus ja tiedon löydettävyys. Haluamme, että sivusto palvelee asiakkaitamme ja muita käyttäjiä mahdollisimman sujuvasti ja intuitiivisesti”, toteaa Carunan viestintäpäällikkö Suvi Lavikainen

Sivuston navigaatiota on yksinkertaistettu ja sivujen rakennetta kevennetty. Uutiset, tiedotteet ja muut ajankohtaiset artikkelit löytyvät nyt oman Uutishuone-osionsa alta, joka on saanut uuden etusivun ja toimivamman arkistohaun. 

”Kaikkia sisältöjä voi nyt hakea ja selata kategorioittain, vuosittain tai aiheen perusteella”, kertoo Lavikainen. 

Lisäksi koko sivuston etusivu tullaan päivittämään käyttäjää entistä paremmin palvelevaksi, niin että etsityimmät aiheet löytyvät helposti sekä etusivun että navigaation kautta. 

Seuraavassa vaiheessa kehitetään myös uutta näkymää Carunan asiakkaille, jotka ovat kirjautuneet sisään palveluun. Kirjautuneet asiakkaat voivat seurata entistä helpommin muun muassa omia sähkösopimus- ja energiankulutustietojaan. 

”Verkkosivuillamme on vuosittain yli miljoona vierailua. Haluamme, että jokainen heistä löytää etsimänsä tiedon kätevästi”, Lavikainen toteaa