Carunan verkkoalueilla Länsi-Suomessa ja Satakunnassa lähes kaikki viat saatu korjattua

HÄIRIÖTIEDOTE

26.10.2019 klo 17:45
Suomen yli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä liikkuneen syysmyrskyn aiheuttamat viat Carunan verkkoalueella on pääosin saatu korjattua.

Joidenkin yksittäisten vikojen korjaus jatkuu edelleen ja viimeisetkin kohteet saataneen sunnuntain aikana valmiiksi. Myös helikopteri on tarkastanut myrskypuuskien aiheuttamia vaurioita lauantain aikana ja jatkaa tarkastuksia sunnuntaina.

Noormarkussa kaatui myrskyn aikana Carunan voimalinja, minkä seurauksena sähköt katkesivat yli 20 000 asiakkaalta Porissa. Viat saatiin nopeasti korjattua ja sähköt palautettua asiakkaille. Lauantai-illan aikana kaatunut voimajohto pyritään saamaan käyttöönottovalmiuteen ja sunnuntain aikana tehdään vielä lisätarkastuksia ennen kuin voimalinja otetaan käyttöön. Asiakkaiden sähkönjakeluun korjaustyöt eivät enää vaikuta.

MAKSUTON VIKAPALVELU PÄIVYSTÄÄ VUOROKAUDEN YMPÄRI

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa verkkolomakkeella. Asiakkaat voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee meille vikailmoitus

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Lue vinkkejä sähkökatkojen varalle

Lisätietoja:

Sähköverkon häiriökartta: http://hairiokartta.caruna.fi
Caruna Sähkövahti: https://www.caruna.fi/sahkovahti
Sähköinen vikailmoituslomake: https://www.caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi
Maksuton vikapalvelu: 0800 195 011 (24 h)

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon