Carunan työturvallisuuskilpailu 2018 yhteistyökumppaneille

Carunan työturvallisuuskilpailu 2018 yhteistyökumppaneille

Caruna hakee jälleen ehdokkaita vuosittaisten turvallisuuspalkintojen saajaksi. Palkinnot annetaan turvallisuuden edistämisessä ansioituneille urakoitsijoille ja aliurakoitsijoille, ja ne jaetaan nyt neljättä kertaa.

Turvallisuus on Carunalle avainasia ja sähköverkon parannustöiden käydessä vilkkaana turvallisuuden merkitys työmailla korostuu entisestään. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden tekemä hyvä työ turvallisuuden eteen ansaitsee tunnustusta.

"Turvallinen työympäristö on paitsi lupaus, myös vaatimus yhteistyökumppaneillemme. Haluamme kannustaa sekä urakoitsijoitamme että aliurakoitsijoitamme kiinnittämään siihen erityistä huomiota. Jokainen yksilö on meille tärkeä ja haluamme kaikkien pääsevän päivän päätteeksi ehjänä kotiin", sanoo Carunan HSE-päällikkö Piia Häkkinen.

Turvallinen maakaapelointi

Carunan urakoitsijat, aliurakoitsijat ja henkilöstö voivat ehdottaa palkinnon saajaa

Turvallisuuspalkinnon saajaksi voi ehdottaa joko tiimiä tai yritystä. Kaikki ehdotukset painivat samassa sarjassa. Perusteluna voi olla esimerkiksi erinomainen tai parantunut turvallisuustaso, koko tiimin tai organisaation osallistaminen turvallisuustyöhön, esimerkillinen toiminta vaaratilanteessa tai muu hyvä käytäntö tai saavutus turvallisuuden saralla. Vapaamuotoiset ehdotukset perusteluineen toimitetaan: HSE-ryhma@caruna.fi 12.4.2019 mennessä. Carunan johtoryhmä valitsee voittajat, ja palkitsemistilaisuus järjestetään touko-kesäkuussa.

Kuvateksti: Turvallisuuspalkinto on vuodesta 2015 työturvallisuuden edistämiseksi myönnetty palkinto. Sen tavoitteena on jakaa hyviä turvallisuuskäytäntöjä yhteistyöverkossa ja haastaa koko Carunan toimitusketju turvallisuustyöhön.

Lue myös:  Caruna sai "Työturvallisuuden taso 1 – maailman kärjessä"

Lue lisää aiheesta