Carunan sähköverkot-yksikön johtajaksi on nimitetty Kosti Rautiainen ja varatoimitusjohtajaksi Jyrki Tammivuori

MEDIATIEDOTE

04.01.2018 klo 11:10
Carunan sähköverkot-yksikön johtajaksi on nimitetty DI Kosti Rautiainen. Hän siirtyy tehtävään Maintpartner Oy:n energialiiketoiminnan johtajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on työskennellyt Ekokemillä ja Fortumilla, jossa hän oli muun muassa käynnistämässä aurinkoenergiatoimintaa Intiassa. Rautiainen aloittaa tehtävässään viimeistään 18.3.2018.

"Toivotan Kosti Rautiaisen tervetulleeksi Carunaan. Nimityksen myötä johtoryhmämme täydentyy paitsi energia-alan vahvalla osaamisella myös vankalla muutosjohtamisen kokemuksella. Uudistetussa sähköverkot-yksikössämme on meneillään voimakas kehitystyö, jonka avulla vastaamme muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin. Nimitys tukee viime syksynä aloitettuja Carunan johtamisjärjestelmän muutoksia", Carunan toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny sanoo.

"Sähkönsiirron tulevaisuus tarjoaa erinomaisia näkymiä muun muassa uusiutuvan energian osalta. On hienoa päästä mukaan nopeasti muuttuvalle toimialalle, joka liittyy tavalla tai toisella jokaisen arkeen. Caruna on tulevaisuuteen katsova yhtiö, jolla on aivan erityislaatuista osaamista", Carunan sähköverkot-yksikössä kevään aikana johtaja Kosti Rautiainen.

Carunan talous- ja varatoimitusjohtajaksi on nimitetty Carunan nykyinen talousjohtaja Jyrki Tammivuori. Nimitys tuli voimaan 1.1.2018.

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon