Carunan kesäkampanja kannustaa tuottamaan aurinkosähköä: 300 euron alennus uuden aurinkosähköjärjestelmän hankkijalle

Carunan kesäkampanja kannustaa tuottamaan aurinkosähköä: 300 euron alennus uuden aurinkosähköjärjestelmän hankkijalle

Caruna aloittaa tänään Minusta aurinkosähkön tuottaja! -kesäkampanjan. Carunan asiakkaat saavat 300 euron alennuksen Carunan verkkoalueelle hankkimastaan aurinkosähköjärjestelmästä, kun he hankkivat järjestelmän kampanjan kumppanilta. Carunan tavoitteena on kymmenkertaistaa sähköverkkonsa aurinkosähkön tuottajien määrä 20 000:een vuoteen 2020 mennessä.

Kiinnostus aurinkosähköä kohtaan lisääntyy jatkuvasti. Aurinkosähköjärjestelmien määrä Carunan sähköverkossa on kaksinkertaistunut vuosittain ja kasvu kiihtyy edelleen. Tällä hetkellä 3 000 Carunan asiakasta tuottaa omaa aurinkosähköään.

”Usein asiakkaat haluavat säästää omassa sähkölaskussaan ja tehdä hyvän ympäristöteon. Enää ei ole syytä lykätä hankintaa, sillä aurinkosähköjärjestelmien hinnat ovat jo laskeneet merkittävästi”, kiteyttää Carunan palvelupäällikkö Tiia Selonen.

Minusta aurinkosähkön tuottaja! -kesäkampanja tarjoaa helpon tavan hankkia aurinkopaneelit oman talon katolle. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen Carunan kampanjasivulla caruna.fi/aurinko, asiakas saa 300 euron alennuksen hankkimansa aurinkosähköjärjestelmän myyntihinnasta. Asiakas sopii tilauksesta ja asennuksesta suoraan Carunan kumppanin kanssa. Tarjouksen tarkemmat ehdot löytyvät kampanjasivulta.

”Sähkön pientuotanto tulee lähivuosina lisääntymään Suomessa merkittävästi. Me Carunalla haluamme olla edesauttamassa kehitystä ja tehdä arjen energiaratkaisut mahdollisimman helpoksi. Aurinkosähkökumppanimme ovat luotettavia, hyvämaineisia ja toimivat ammattitaitoisesti”, Selonen kertoo.

Carunan kumppaneita ovat Finnwind (Koillismaa, Pohjanmaa, Satakunta ja Joensuu), Areva Solar (Varsinais-Suomi), Suomen Aurinkotekniikka (Keski-Uusimaa) ja Playgreen Finland (Länsi-Uusimaa) sekä lisäksi Solarvoima, joka toimittaa mökkivoimaloita sähköverkon ulkopuolisille kesämökeille koko Carunan sähköverkkoalueella.

Näin helposti hankit aurinkosähköä

1. Klikkaa auki Carunan kampanjasivu osoitteessa caruna.fi/aurinko.
2. Täytä yhteydenottolomake, ja Carunan kumppani alueellasi ottaa sinuun yhteyttä.
3. Tee kumppanin kanssa sopimus aurinkosähköjärjestelmän toimittamisesta. Pian sinusta tulee aurinkosähkön tuottaja!

Kolme faktaa aurinkosähköstä

Espoo on Carunan sähköverkossa aurinkosähköstä innostunein paikkakunta 263 aurinkosähköjärjestelmällä toukokuussa 2018. Toisena on Salo ja kolmantena Lohja.

Suomi on pohjoisesta sijainnistaan huolimatta oivallinen paikka tuottaa aurinkosähköä. Pimeimpinä kuukausina paneelit toki tuottavat sähköä vain murto-osan kesään verrattuna, mutta ne kestävät lumikuorman ja tuottavat kylmässä kaikkein tehokkaimmin.

Jos takaisinmaksuaika mietityttää, pohdi sitä myös keittiöremonttisi tai autosi kannalta. Milloin ne ovat kustantaneet itsensä takaisin? Oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin noin 10-15 vuodessa, vaikka niille myönnetty tuotantotakuu on tyypillisesti 25 vuotta ja todellinen käyttöikä vielä paljon pidempi. Lisäksi aurinkosähköjärjestelmä lisää kiinteistön myyntiarvoa.

Lue lisää aiheesta