Carunalla varaudutaan myrskypuuskiin, jotka voivat osua verkkoalueillemme Pohjanmaalla ja Satakunnassa sekä Etelä- ja Lounais-Suomessa

HÄIRIÖTIEDOTE

31.12.2018 klo 11:33
Sääennusteen mukaan Suomeen saapuu uudenvuodenaattona, maanantai-iltana, voimakas matalapaine, joka väistyy keskiviikkona. Myrskypuuskia voi ennusteen mukaan esiintyä kahdessa vaiheessa - maanantai-illasta tiistaiaamuun sekä tiistai-illasta keskiviikkopäivään. Myrskypuuskat osuvat lähipäivinä myös Carunan verkkoalueille erityisesti Pohjanmaalla ja Satakunnassa, joten nostamme varautumistamme näillä alueilla sekä Etelä- ja Lounais-Suomessa. Sääennusteen mukaan odotettavissa on myös räntää ja lunta.

Lisäämme henkilöstöä käyttökeskukseemme valvomaan sähköverkon tilaa ja ohjaamaan viankorjaustoimenpiteitä, vikapuhelimeen asiakkaidemme avuksi sekä maastoon korjaamaan verkon vikoja. Seuraamme sääennusteita ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta

Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011. Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa verkkolomakkeella. Asiakkaat voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee meille ilmoitus.

Katso vinkkimme sähkökatkojen varalle.

Lisätiedot:

Vikapalvelun puhelinnumero: 0800 195 011 (24 h)

Sähköverkon häiriökartta: hairiokartta.caruna.fi
Caruna Sähkövahti: caruna.fi/sahkovahti
Sähköinen vikailmoituslomake: caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Facebookissa: facebook.com/caruna.fi

Omat sivut sähköinen asiointikanava: caruna.fi/palvelut/omat-sivut-palvelu

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon