Caruna varautuu ukkosiin Etelä- ja Lounais-Suomessa sekä Satakunnassa

Caruna varautuu ukkosiin Etelä- ja Lounais-Suomessa sekä Satakunnassa

Varaudumme keskiviikkona 22.5. ukkosen mahdollisesti aiheuttamiin sähkönjakelun katkoihin verkkoalueillamme Lounais- ja Etelä-Suomessa sekä Satakunnassa. Olemme lisänneet resursseja sähköverkkojen vianselvitykseen, vikojen korjaamiseen sekä asiakaspalveluun, jotta mahdolliset viat saadaan korjattua nopeasti.

MAKSUTON VIKAPALVELU PÄIVYSTÄÄ VUOROKAUDEN YMPÄRI

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa verkkolomakkeella. Asiakkaat voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla.

Ukkoset voivat rikkoa sähkö- ja puhelinverkossa olevia laitteita etenkin haja-asutusalueilla. Helpoin ja edullisin keino estää tietokoneiden, viihde-elektroniikan ja puhelinlaitteiden rikkoutuminen on irrottaa laitteet pistorasioista ukonilman ajaksi. Myös antenni-, puhelin- ja internetkaapelit kannattaa irrottaa.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee meille vikailmoitus

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Lue vinkkejä sähkökatkojen varalle

Lisätietoja:

Sähköverkon häiriökartta: http://hairiokartta.caruna.fi
Caruna Sähkövahti: https://www.caruna.fi/sahkovahti
Sähköinen vikailmoituslomake: https://www.caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi
Maksuton vikapalvelu: 0800 195 011 (24 h)

Lue lisää aiheesta