Caruna varautuu myrskypuuskiin useilla verkkoalueillaan

HÄIRIÖTIEDOTE

21.09.2018 klo 12:47
Myrskypuuskat lähestyvät Suomea ja ovat sääennusteen mukaan voimakkaimmillaan 22.9. alkaen varhain lauantaiaamuna ja päivän aikana. Nostamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti ja varaudumme mahdollisiin häiriöihin jakeluverkossamme alueillamme Lounais-, Länsi- ja Etelä-Suomessa sekä Satakunnassa. Sääennusteiden mukaan tuulet voivat puhaltaa voimakkaimmillaan joillakin alueilla yli 20 m/s.

Lisäämme henkilöstöä verkkojamme valvovaan käyttökeskukseen ja ohjaamaan viankorjaustoimenpiteitä, vikapuhelimeen asiakkaidemme avuksi sekä maastoon korjaamaan verkon vikoja. Asiakaspalvelumme päivystää myös sosiaalisessa mediassa lauantaina 22.9. klo 8.00-22.00 välisen ajan.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee ilmoitus täällä: https://www.caruna.fi/vikailmoitus.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Vinkkejä sähkökatkojen varalle löydät täältä.

Ajantasainen tieto sähköverkkomme vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011. Kiireettömistä vioista voit ilmoittaa verkkolomakkeella.

Asiakkaamme voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla. Saat tietoa myös Omat sivut -palvelustamme.

Lisätiedot:

Sähköverkon häiriökartta: http://hairiokartta.caruna.fi
Omat sivut -palvelu, edellyttää kirjautumisen palveluun.
Caruna Sähkövahti: https://www.caruna.fi/sahkovahti
Vikapalvelun puhelinnumero: 0800 195 011 (24 h)
Sähköinen vikailmoituslomake: https://www.caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon