Caruna varautuu koviin tuuliin ja runsaisiin lumisateisiin Etelä-Suomessa ja Satakunnassa

HÄIRIÖTIEDOTE

18.12.2019 klo 12:30
Varaudumme keskiviikosta 18.12. alkaen kovan tuulen ja runsaiden lumisateiden mahdollisesti aiheuttamiin sähkönjakelun katkoihin verkkoalueillamme Etelä-Suomessa ja Satakunnassa.

Sääennusteiden mukaan Suomen lounais- ja keskiosaan sataa keskiviikon aikana runsaasti räntää ja lunta. Kertymät voivat olla paikoin 15 – 20 cm, mikä vaikeuttaa myös ajokeliä. Lumi voi tykkyyntyä jonkin verran, minkä seurauksena voi syntyä puustovauriota ja sen myötä sähkökatkoja. Rannikolla voi lisäksi tuulla puuskissa jopa 20 m/s.

Olemme lisänneet väkeä sähköverkkojen vianselvitykseen, vikojen korjaamiseen maastossa sekä asiakaspalveluun, jotta mahdolliset viat saadaan korjattua nopeasti.

MAKSUTON VIKAPALVELU PÄIVYSTÄÄ VUOROKAUDEN YMPÄRI

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa verkkolomakkeella. Asiakkaat voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee meille vikailmoitus

Lue vinkkejä sähkökatkojen varalle

Lisätietoja:

Sähköverkon häiriökartta: http://hairiokartta.caruna.fi
Caruna Sähkövahti: https://www.caruna.fi/sahkovahti
Sähköinen vikailmoituslomake: https://www.caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi
Maksuton vikapalvelu: 0800 195 011 (24 h)

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon