Caruna rakentaa lähellä koteja - liikkuva Asukaspalvelu vastaa asiakkaiden kysymyksiin

Caruna rakentaa lähellä koteja - liikkuva Asukaspalvelu vastaa asiakkaiden kysymyksiin

Carunalla on käynnissä mittava sähköverkon parannusohjelma, joka on nyt siinä vaiheessa, että rakentaminen siirtyy aiempaa lähemmäs koteja. Caruna ja Rainmaker huolehtivat yhdessä siitä, että asukkaat ovat koko ajan tietoisia, miten rakentaminen etenee ja mitä vaikutuksia sillä on asukkaiden arkeen.

Asiakaspalvelu siirtyy verkkoon ja toimintoja digitalisoidaan, joten henkilökohtaisia kohtaamisia kasvokkain tapahtuu harvemmin. Verkkopalveluyhtiö Caruna haluaa tarjota mahdollisuuden kohtaamiseen ja kokeilee nyt aivan uutta tapaa lähestyä asiakkaitaan. Digitaaliset kanavat ovat toki Carunallakin ahkerassa käytössä, mutta nyt asiakas kohdataan asiakkaan omalla maaperällä.

- Panostamme voimakkaasti asiakastarpeen mukaisten palvelujen ja asiakaspalvelumuotojen kehittämiseen. Samaan aikaan kun mahdollistamme asioinnin 24/7 digitaalisissa kanavissa, haluamme tuoda rinnalle kohtaamiset asiakkaiden kotien läheisyydessä, Carunan asiakkuusjohtaja Katriina Kalavainen painottaa.

Caruna ja Rainmaker aloittavat yhteistyön, jonka aikana Asukaspalvelu lähestyy sähköverkon parannushankkeiden alueella asuvia ehkä yllättävissäkin paikoissa, mutta ainakin siellä, missä ihmiset liikkuvat päivittäisillä asioillaan.

Carunan Asukaspalvelu huoltoaseman luona.
Carunan Asukaspalvelu huoltoaseman luona.

Asukaspalvelu on läsnä

Caruna Asukaspalvelu liikkuu asukkaiden parissa ja kertoo rakentamisen etenemisestä ja Carunan palveluista juuri siellä, missä Caruna parhaillaan rakentaa.

- Ihmiset haluavat tulla kohdatuksi ja keskustella yritysten asioista kasvotusten. Tämän konseptin luominen on ollut innostavaa. Olemme erittäin mielellämme mukana tässä hankkeessa, Rainmakerin luova johtaja Kim Lehtola toteaa.

Caruna Asukaspalvelu aloittaa toimintansa maaliskuun alussa Pohjanmaalla ja Lounais-Suomessa. Asukaspalvelun toimintaa kokeillaan käytännössä näillä alueilla ja saatujen kokemusten perusteella arvioidaan tällaisen palvelumallin jatko. Mikäli malli toimii, otetaan Asukaspalvelu käyttöön kaikissa Carunan taajama-alueiden rakentamishankkeissa.

- Kun rakentaminen siirtyy lähelle asukkaita, haluamme olla siellä paikalla ja helposti saatavilla. Asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen on meille sydämen asia, ja uskomme asiakaskohtaamisten tärkeyteen. Odotamme uteliaina asiakkaidemme palautetta tästä toiminnasta, Katriina Kalavainen kertoo.

Lue lisää aiheesta