Uutishuone

Caruna palkitsee työturvallisuudessa ansioituneita urakoitsijoita

Caruna palkitsee työturvallisuudessa ansioituneita urakoitsijoita

Caruna palkitsee jälleen urakoitsijoitaan turvallisuuspalkinnolla. Palkinnon saa turvallisuuden edistämisessä ansioitunut urakoitsija. Palkinto jaetaan kahdessa luokassa: yritykselle tai tiimille sekä yksilöpalkintona.

Carunalle on tärkeää pitää parasta mahdollista huolta turvallisuudesta. Turvallisuus ei ole yksilön ominaisuus vaan koko organisaation tapa toimia. Hyvä toiminta ansaitsee tunnustusta, minkä vuoksi Caruna palkitsee työturvallisuudessa ansioituneita urakoitsijoitaan.

Carunan turvallisuuspalkinto jaetaan nyt toista kertaa. Vuonna 2015 palkinnon sai Eltelin Länsi-Uudenmaan seudun alueyksikkö. Palkitun asentajayksikön työtapaturmaluku kuluneena vuonna oli puhdas nolla.

"Palkitsemalla turvallisuudessa kunnostautuneita urakoitsijoita Caruna haluaa antaa heille julkista tunnustusta hyvin tehdystä työstä ja hyvästä turvallisuusasenteesta. Palkinto voidaan myöntää mistä tahansa perustellusta työstä turvallisuuden edistämiseksi", kertoo Carunan turvallisuuspäällikkö Piia Häkkinen.

TUNNUSTUSTA PARHAILLE KÄYTÄNNÖILLE

Tämän vuoden turvallisuuspalkinnon saajien haku on nyt käynnissä. Sopivia ehdokkaita voivat ehdottaa urakoitsijat ja Carunan henkilöstö.

”Toivomme, että ehdotuksien myötä löytyisi myös hyviä työturvallisuutta edistäviä käytäntöjä, joista voisimme ottaa oppia”, Häkkinen kertoo.

Oletko sinä tai yrityksesi vuoden 2016 turvallisuuspalkinnon saaja? Caruna etsii sopivia ehdokkaita syyskuun ajan, ja palkinnot jaetaan loka-marraskuussa.

Lue lisää aiheesta