Caruna on nuorten jääkiekon MM-kisojen pääyhteistyökumppani

UUTINEN

19.10.2015 klo 09:38
Tuomme hyvää energiaa jääkiekon nuorten MM-kisoihin Helsinkiin 26.12.2015 - 5.1.2016 toimimalla kisojen pääyhteistyökumppanina. Toimimme koko kisoihin rekrytoitavien yli 600 vapaaehtoisen virallisena päätukijana ja suojelijana.

Haluamme kannustaa nuoria energiseen toimintaan ja terveisiin elämäntapoihin. Tästä konkreettisena esimerkkinä on nuorten jääkiekon MM-kisojen tukeminen. Meille toimiminen pääyhteistyökumppanina ja vapaaehtoisten suojelijana on suuri kunnia.

Olimme mukana järjestämässä infotilaisuutta kisojen vapaaehtoisille avustajille 16.9. yhdessä Jääkiekkoliiton kanssa. Nuorten MM-kisojen pääsihteeri Timo Bäckman nostatti ryhmän yhteishenkeä avauspuheessaan. "Kaikkien joukkueiden tarina alkaa joukkueuholla", hän totesi pilke silmäkulmassa. "Tällä joukkueella on huikeesti kokemusta, tällä joukkueella on taitoa ja tietoa. Me yhdessä olemme järjestelyvastuussa, kun kisakaupunkina on Helsinki."

Kisojen apulaispääsihteeri Kimmo Oikarinen jatkoi hehkutusta: "Mitä nuorten MM-kisat oikein on? Minä voin henkilökohtaisesti sanoa, että se on paras tapahtuma mitä maa päällään vaan voi kantaa. Se on sitä tulevaisuutta. Intohimo näkyy kaikessa tekemisessä ja me olemme yhtä suurta perhettä kaikki."

Tunnelma oli jo korkealla monisatapäisen vapaaehtoisjoukon keskuudessa, kun Carunan viestintäpäällikkö Marina Stenfors kertoi mukanaolostamme: "Meidän ydinasiamme on jakaa hyvää energiaa, joten mikä olisi parempi tapa kuin tulla mukaan näihin kisoihin, toimia mukana pääyhteistyökumppanina ja erityisesti teidän suojelijananne. Tehdään tästä ilosta, yhteisöllisyydestä ja ystävällisyydestä meidän yhteinen juttumme. Tehdään näistä maailman parhaat kisat. Hyvää energiaa peliin!"

Seuraamme ja tuemme vapaaehtoisten valmentautumista kisoihin, seuraa sinäkin tunnelmia facebook-sivullamme.

 

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon