Caruna nostaa edelleen viankorjausvalmiuttaan useilla verkkoalueillaan myrskyävän tuulen vuoksi

HÄIRIÖTIEDOTE

01.01.2019 klo 18:32
Nostamme viankorjausvalmiuttamme erityisesti Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Satakunnassa, jonne on ennustettu myrskypuuskia. Jatkamme varautumista edelleen myös verkkoalueillamme Etelä- ja Lounais-Suomessa.

Rannikkoalueilla ja saaristossa vikojen korjaaminen voi hankalan sään ja korkeiden aaltojen vuoksi kestää normaalia kauemmin. Sääennusteen mukaan tuulet puhaltavat jopa myrskylukemissa kuluvan vuorokauden aikana. Vikojen korjaus aloitetaan vasta myrskytuulten laannuttua, jotta korjaushenkilöstö voi tehdä työnsä turvallisesti.

Olemme lisänneet henkilöstöä käyttökeskukseemme valvomaan sähköverkon tilaa ja ohjaamaan viankorjaustoimenpiteitä, vikapuhelimeen asiakkaidemme avuksi sekä maastoon korjaamaan verkon vikoja. Seuraamme sääennusteita ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Sään selkiinnyttyä lähdemme tarkastamaan verkkojemme tilaa helikoptereilla.

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee ilmoitus täällä: https://www.caruna.fi/vikailmoitus.

Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011. Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa verkkolomakkeella. Asiakkaat voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla.

Vinkkejä sähkökatkon varalle löydät https://www.caruna.fi/palvelut/varaudu-sahkokatkoon

Lisätiedot:
Sähköverkon häiriökartta: http://hairiokartta.caruna.fi
Caruna Sähkövahti: https://www.caruna.fi/sahkovahti
Vikapalvelun puhelinnumero: 0800 195 011 (24 h)
Sähköinen vikailmoituslomake: https://www.caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi 
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon