Caruna Markkinapaikassa tapaat luotettavat aurinkosähköasiantuntijat

ARTIKKELI

23.05.2019 klo 11:45
Moni miettii uusien energiaratkaisujen asentamista koteihinsa. Aurinkosähkön hyödyntäminen kiinnostaa tällä hetkellä erityisen paljon. Nyt aurinkopaneelien tarjoajat löytyvät vaivattomasti Caruna Markkinapaikasta. Lähitulevaisuudessa on luvassa myös muita energiaratkaisujen tarjoajia.

Solar Finlandin tehtaalla käy kova kuhina – tähän aikaan vuodesta tilataan eniten aurinkopaneeleita. Aurinkopaneelien myynti on tuplaantunut muutamassa vuodessa, koska ihmiset ovat tulleet tietoisiksi siitä, että Suomessakin paistavan auringon määrä riittää itsetuotettuun sähköön. Yhtiön hallituksen jäsen Anu Areva saa yhä paljon aiheeseen liittyviä kysymyksiä, kuten kestävätkö aurinkopaneelit Suomen sääolosuhteita, pitääkö niitä huoltaa, mikä on niiden alkuperämaa ja onko paneeleilla takuuta.

- Tietoa on valtavasti, mutta ihmiset eivät tiedä, mihin luottaa. Lisäksi samoja asioita selitetään hyvin eri tavoin, mikä sekoittaa monia. On ymmärrettävää, ettei enää eroteta uskottavia lähteitä epäuskottavista, Anu Areva kertoo.

Luotettavaa tietoa aurinkosähköstä

Areva kiittelee ammattimaisen ja turvallisen sivuston perustamista. Yritys on yksi sivustolle valikoiduista palveluntuottajista ja tulee tarjoamaan ja vastaamaan ihmisten kysymyksiin, toiveisiin ja ongelmiin.

- Markkinapaikkaan tulee ajankohtaisin tieto ja uutiset maailmalta. Palveluun valikoituneiden yhteistyökumppaneiden tuotteisiin ja toimintatapoihin voi luottaa. Markkinapaikassa on sekä tuote- että yrityskriteerit ja takuuajat ja varmuus siitä, että he tekevät työnsä hyvin, Areva vakuuttaa.

Markkinapaikan myötä Caruna haluaa tukea aurinkoenergian tuotantoa, mutta palvelusta löytyy lähitulevaisuudessa myös esimerkiksi ratkaisuja sähköautojen lataukseen.

Itsetuotettu sähkö ja sen myyminen tulee yleistymään

Anu Areva uskoo, että jo muutaman vuoden kuluttua ollaan tilanteessa, jolloin sähkönjakeluyhtiöistä tulee alusta, joka seuraa ja säätelee sähkönkäyttöä, ja jakaa tuotetun sähkön. Jotta ennuste toteutuu, Areva toivoo, että Markkinapaikka pysyy ammattimaisena, mutta kuluttajille helposti lähestyttävänä, selkeänä ja helppokäyttöisenä.

Carunan kehityspäällikkö Elina Säiläkivi kertoo, että nyt alkuvaiheessa Markkinapaikkaan tulee aurinkosähkölaskuri, jolla asiakkaat voivat laskea oman kiinteistön aurinkosähkötuotannon kapasiteetin ja sitten sen jälkeen valita itselleen sopivimman ratkaisun ja paketin palvelutarjoajien ja kumppaneiden tuotteista.

- Seuraavaksi olemme tuomassa kuluttajille ja asunto-osakeyhtiöille tietoa ja ratkaisuja sähköautojen latauspisteiden saamiseksi omalle kotipihalle tai talonyhtiöille vielä kokonaisvaltaisempaa tukea hankintaprosessiin, Elina Säiläkivi summaa.

 

Tutustu uuteen palveluun: markkinapaikka.caruna.fi

Jaa artikkeli
Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon