Caruna lanseeraa uuden alustan aurinkosähkön edistämiseksi - aurinkopaneelitoimittajien kilpailutus helpottuu

Caruna lanseeraa uuden alustan aurinkosähkön edistämiseksi - aurinkopaneelitoimittajien kilpailutus helpottuu

Energiamurros ja digitalisoituminen muuttavat energiatoimialaa, ja pientuottajien aurinkosähkön tuotanto jatkaa kasvua. Caruna haluaa edistää aurinkosähkön tuotannon lisääntymistä ja julkaisee uuden, sähköisen Caruna Markkinapaikka -palvelun.

”Caruna Markkinapaikasta asiakas löytää tarvitsemansa energiaratkaisut luotettavilta palveluntarjoajilta. Nyt ensivaiheessa asiakkaat voivat vertailla eri aurinkopaneelitoimittajia ja pyytää tarjouksia suoraan toimittajilta. Palvelu on kehitetty helpottamaan asiakkaan arkea ja nopeuttamaan valintojen tekemistä”, kertoo Carunan kehityspäällikkö Elina Säiläkivi.

Carunan markkinapaikka

Yli 15 aurinkosähkökumppania mukana Caruna Markkinapaikassa

Caruna Markkinapaikassa asiakas voi tutustua palveluntarjoajiin, vertailla tuote- ja hintatietoja sekä valita itselleen sopivimman aurinkopaneelitoimittajan. Palvelusta asiakas näkee helposti, miten oman talon katon pinta-ala soveltuu aurinkosähkön tuottamiseen. Tämän perusteella asiakas löytää helposti tietoa eri palveluntarjoajien avaimet käteen -aurinkopaneelipaketeista.

Markkinapaikkakumppaneina on ensivaiheessa yli 15 aurinkopaneelitoimittajaa. Vuoden 2019 aikana myös sähköautojen latausratkaisut tulevat osaksi palvelua. Palveluntarjoajien tiedot on tarkistettu palvelun luotettavuuden ja korkean laadun varmistamiseksi.

Tutustu uuteen palveluun: markkinapaikka.caruna.fi

Katso video: Kehityspäällikkö Elina Säiläkivi kertoo Caruna Markkinapaikasta