Caruna jatkaa Pohjois-Suomessa viikonlopun ajan sekä lumen poistamista sähkölinjoilta että vikojen korjaamista

Caruna jatkaa Pohjois-Suomessa viikonlopun ajan sekä lumen poistamista sähkölinjoilta että vikojen korjaamista

Jatkamme viikonlopun ajan lumen poistamista sähkölinjoilta Ranualla, Posiolla, Pudasjärvellä, Taivalkoskella ja Kuusamossa.

Ennaltaehkäisevää työtä tehdään helikoptereiden avulla samalla, kun sähkölinjoja tarkastetaan. Myös raivaushelikopteri työskentelee viikonloppuna. Korjaustöiden aikana alueella voi esiintyä lyhyitä sähkökatkoja. Verkkoasentajia on normaalia enemmän tekemässä sekä ennaltaehkäiseviä töitä että tarvittaessa korjaamassa vikoja.

Turvallisuuden vuoksi pyydämme pitämään etäisyyttä sähkölinjojen läheisyydessä lentäviin helikoptereihin ja lumen painamiin sähköjohtoihin.

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011. Kiireettömät viat ja havainnot lumikuorman vuoksi painuneista sähköjohdoista tai johtojen päälle taipuneista puista voi ilmoittaa verkkolomakkeella. Asiakkaat voivat tilata tiedon mahdollisista sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Caruna Sähkövahti -palvelun avulla.

Lisätietoja:

Sähköverkon häiriökartta: http://hairiokartta.caruna.fi
Caruna Sähkövahti: https://www.caruna.fi/sahkovahti
Vikapalvelun puhelinnumero: 0800 195 011 (24 h)
Sähköinen vikailmoituslomake: https://www.caruna.fi/vikailmoitus
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi 
Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi

 

Lue lisää aiheesta