Urakoitsijan tietopankki

Yleistietolomake

Siirry lomakkeelle >

Yleistietolomakkeella voit tehdä ilmoituksen sähköverkkoon kytkemisestä, pääsulakkeen muutoksesta tai oman tuotannon liittämisestä sähköverkkoon.

Lomake tulee toimittaa hyvissä ajoin, vähintään 2 viikkoa ennen toivottua kytkemisajankohtaa. Huomioithan, että voimme kytkeä sähköliittymän verkkoon tai lisätä käyttöpaikalle uuden sähkömittarin vasta sen jälkeen, kun käyttöpaikalle on tehty sähkösopimus. Pyydä siis asiakastasi olemaan yhteydessä valitsemaansa sähkönmyyjään sähkösopimuksen tekemiseksi.

Pääset täyttämään lomakkeen, kun kirjaudut ensin sähköurakoitsijoille tarkoitettuun asiointipalveluumme.

  • Rekisteröi yrityksesi asiointipalvelun käyttäjäksi tästä. Rekisteröitymistä varten tarvitset joko yrityksen tai henkilökohtaiset pankkitunnukset sekä voimassaolevan sähköpostiosoitteen ja TUKES-numeron.
  • Rekisteröitymisen jälkeen voit lisätä yrityksellesi asiointipalvelussa muita käyttäjiä tästä. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme 0200 23222 (pvm/mpm).

Huom. Jos käyttöpaikan sulake pienennetään alle 63A, on epäsuora mittaus suoristettava.

Palvelemme urakoitsijoita arkisin klo 8—16 verkkopalveluiden numerossa 020 520 4560 (puhelumaksu 8,35 snt/puhelu + puhelut kiinteästä- ja matkapuhelinverkosta 16,69 snt/min). Voit ottaa yhteyttä meihin myös sähköpostilla kohteen sijainnin mukaan:

Kohteen sijainti: Sähköpostiosoite:
Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Joensuu urakoitsijatiimi1(at)caruna.fi
Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Kanta-Häme urakoitsijatiimi2(at)caruna.fi
Varsinais-Suomi, Satakunta, Pohjanmaa, Koillismaa, Lappi urakoitsijatiimi3(at)caruna.fi

Tuotannon verkkoon liittämistä koskevissa asioissa palvelemme sähköpostitse osoitteessa tuotantokyselyt@caruna.fi.