Töihin meille

Tarjoamme sinulle

Caruna uravalintana

EDELLÄKÄVIJÄN ENNAKKOLUULOTON MIELI, VAKAAN TALON VAHVAT MUSKELIT

Meillä Carunalla on motto: ”Jaamme hyvää energiaa.” Koska olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö, jaamme hyvää energiaa asiakkaillemme – mutta sen lisäksi myös toisillemme päivittäisessä työssämme.

Carunan seinien sisältä löydät monipuolisia työmahdollisuuksia ja vaihtelevia urapolkuja. Emme ole rakennelleet organisaatioomme turhia kynnyksiä tai lasikattoja, vaan kuuntelemme kaikkien ideoita avoimin mielin. Jokaisen carunalaisen työnkuvaan kuuluu omien kykyjen kehittäminen ja uuden oppiminen.

Jos olet innokas jakamaan hyvää energiaasi, solahdat vaivatta joukkoomme. Matkan varrella kartuttamasi koulutus, kokemus ja pätevyys ovat toki tärkeitä, mutta ennen kaikkea toivomme uusilta carunalaisilta ennakkoluulotonta asennetta ja energistä oma-aloitteisuutta.

Meille on itsestään selvää, että työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja reilu palkitseminen ovat asioita, joilla takaamme, että sinulla riittää hyvää energiaa niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Panostamme kaikkien carunalaisten hyvään oloon mm. työterveyspalvelujen, liikunta- ja lounasetujen sekä joustavien työaikajärjestelyiden avulla.

Tiivistettynä tämä kaikki tarkoittaa, että Carunalla on ennakkoluulottoman edelläkävijän ketterä mieli, mutta perinteikkään yrityksen vahvat muskelit. Oletko valmis jakamaan hyvää energiaa?