Sähköiset palvelumme

Caruna Sähkövahti

Siirry Caruna Sähkövahtiin >

Maksuton Caruna Sähkövahti ilmoittaa sähkökatkoista

Haluaisitko tiedon sähkökatkosta – myös silloin, kun olet poissa kotoa?
Ilmoitukset saa myös useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Lähetämme sinulle ilmoituksen kännykkään tai sähköpostiin suunnitelluista työkeskeytyksistä tai yllättävistä sähkökatkoista keskijänniteverkossa. Saat myös arvion sähkökatkon kestosta.

Voit ottaa Caruna Sähkövahdin käyttöösi mikäli sinulla on meidän kanssamme voimassaoleva verkkopalvelusopimus sekä koti, kesämökki tai jokin muu kiinteistö verkkoalueellamme. Caruna Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty sen käyttäjäksi muuton yhteydessä.

Sinun kannattaa pitää yhteystietosi ja muut Carunan Sähkövahdin asetukset ajan tasalla. Päivitykset tai tilauksen lopetuksen teet kätevästi kirjautumalla sähköisiin palveluihimme. Linkin löydät tämän sivun oikeasta yläreunasta. Lue Caruna Sähkövahdin käyttämisestä lisää "Näin Caruna Sähkövahti toimii" ja "Ota Caruna Sähkövahti käyttöösi" -osioista.

Caruna Sähkövahtia koskevissa kysymyksissä palvelemme sinua maksuttomassa numerossa 0800 1 97000 ympäri vuorokauden.

NÄIN CARUNA SÄHKÖVAHTI TOIMII

Saat viestit sähkökatkoista haluamanasi ajankohtana ja valintasi mukaan joko matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi. Myös muut perheenjäsenesi voivat tilata Caruna Sähkövahdin ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Voit valita haluatko viestit suomeksi vai ruotsiksi. 

Lähetämme ilmoituksen sähkökatkosta keskijänniteverkossa. Muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista, tai ns. räpsyistä, emme lähetä viestejä. Perinteiset postikortti-ilmoitukset poistuvat käytöstä, kun olet tilannut Caruna Sähkövahdin.

Mitä jos sähköt eivät palaudukaan, vaikka sait tiedot sähkökatkon loppumisesta?

Syy voi olla vika pienjänniteverkossa, eli siinä osassa sähköverkkoa, joka liittää kotitalouden meidän jakeluverkkoomme. Ilmoita silloin meille viasta, jotta voimme aloittaa korjaustyön. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden maksuttomasta vikailmoitusnumerosta 0800 1 95011.

Kiireettömissä vika-asioissa voit täyttää vikailmoituslomakkeen, jolla voit myös ilmoittaa meille vikatilanteesta.

OTA CARUNA SÄHKÖVAHTI KÄYTTÖÖSI TAI PÄIVITÄ TILAUKSESI

  • Tilaa Caruna Sähkövahti kirjautumalla Carunan sähköisiin palveluihin
  • Ensimmäistä rekisteröitymiskertaa varten tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä asiakasnumerosi ja käyttöpaikkanumerosi, jotka löydät sähkölaskultasi. Voit rekisteröityä käyttäjäksi myös verkkopankkitunnuksillasi.
  • Jos haluat päivittää tilauksesi asetuksia, kirjaudu sisään sähköisiin palveluihimme ja tee haluamasi muutokset.

​Liitämme uudet asiakkaamme Caruna Sähkövahtiin automaattisesti

Kun muutat verkkoalueellemme ja teet sähkösopimuksen, saat Caruna Sähkövahdin käyttöösi automaattisesti. Lähetämme ilmoittamaasi numeroon tekstiviestin, jossa kerromme, että kyseinen numero on liitetty Caruna Sähkövahtiin. Jos et halua vastaanottaa ilmoituksia sähkökatkoista, voit peruuttaa tilauksen tekstiviestillä. Tarkemmat perumisohjeet saat tilauksen vahvistusviestissä (vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin verran).