Sähköiset palvelumme

Caruna Sähkövahti

Siirry Caruna Sähkövahtiin >

Maksuton Caruna Sähkövahti ilmoittaa sähkökatkoista tekstiviestillä tai sähköpostilla

Haluaisitko tiedon sähkökatkosta myös silloin, kun et ole kotona? Ota käyttöösi maksuton Caruna Sähkövahti! Saat ilmoitukset sähkökatkoista myös useampaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Caruna Sähkövahti lähettää sinulle ilmoituksen kännykkään tai sähköpostiin sekä suunnitelluista työkeskeytyksistä että yllättävistä sähkökatkoista keskijänniteverkossa. 

Sähkönjakelu voi keskeytyä yllättäen tai alueellasi käynnissä olevan verkonparannusprojektin vuoksi hetkellisesti. Varsinkin yllättäen alkava sähkökatko on ikävä asia, mutta Caruna Sähkövahdin avulla saat siitä tiedon nopeasti. 

Voit ottaa Caruna Sähkövahdin käyttöön mikäli sinulla on meidän kanssamme voimassaoleva verkkopalvelusopimus sekä koti, kesämökki tai jokin muu kiinteistö verkkoalueellamme. Caruna Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty sen käyttäjäksi muuton yhteydessä.

Sinun kannattaa pitää yhteystietosi ja muut Carunan Sähkövahdin asetukset aina ajan tasalla. Tietojen päivitykset tai tilauksen lopetuksen teet kätevästi kirjautumalla sähköisiin palveluihimme. Linkin löydät tämän sivun oikeasta yläreunasta. Lue Caruna Sähkövahdin käyttämisestä lisää "Näin Caruna Sähkövahti toimii" ja "Ota Caruna Sähkövahti käyttöösi" -osioista.

Mikäli sinulla ei ole Caruna Sähkövahtia käytössäsi, lähetämme suunnitelluista työkeskeytyksistä tiedotteen postiosoitteeseesi. Perinteiset tiedotteet poistuvat käytöstä, kun olet tilannut Caruna Sähkövahti –sähkökatkoilmoitukset.

NÄIN CARUNA SÄHKÖVAHTI TOIMII

Lähetämme ilmoituksen sähkökatkosta keskijänniteverkossa. Muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista, tai ns. räpsyistä, emme lähetä viestejä.

  • Saat viestit sähkökatkoista haluamanasi ajankohtana ja valintasi mukaan joko kännykkääsi tai sähköpostiisi.
  • Caruna Sähkövahti puhuu sekä suomea että ruotsia - voit valita kielen, jolla haluat viestit vastaanottaa.
  • Myös muut perheenjäsenesi voivat tilata Caruna Sähkövahdin ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Voit määritellä ilmoituksen vastaanottajaksi vaikkapa talonvahtisi, kun olet itse poissa kotoa.
  • Voit vaikuttaa siihen, mihin kellonaikaan haluat vastaanottaa ilmoituksia. Voit esimerkiksi rauhoittaa ilta- ja yöajan - viesti lähtee sinulle siihen kellonaikaan kun itse haluat sen vastaanottaa.

Huomioithan, jos suunniteltu sähkökatko peruuntuu tai katkon ajankohta muuttuu, lähetämme tiedon ainoastaan Caruna Sähkövahdin kautta. Kirjeitse lähetettävät peruutus- ja muutosilmoitukset ovat poistuneet käytöstä.

Jos sähköt eivät palaudu, vaikka sait viestin sähkökatkon päättymisestä, voi vika olla pienjänniteverkossa, joka liittää asuntosi meidän jakeluverkkoomme. Ilmoita tällaisessa tilanteessa meille viasta, jotta voimme aloittaa korjaustyöt. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden maksuttomasta vikailmoitusnumerosta 0800 1 95011.

Kiireettömissä vika-asioissa voit täyttää nettisivuiltamme löytyvän vikailmoituslomakkeen.

OTA CARUNA SÄHKÖVAHTI KÄYTTÖÖSI TAI PÄIVITÄ TILAUSTASI

Voit ottaa Caruna Sähkövahdin käyttöösi koska tahansa

Tee tilaus kirjautumalla sähköisiin palveluihimme osoitteessa caruna.fi/sahkovahtiKun rekisteröidyt Caruna Sähkövahtiin ensimmäisen kerran, tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä asiakas- ja käyttöpaikkanumerosi, jotka löydät sähkölaskultasi. Voit rekisteröityä käyttäjäksi myös verkkopankkitunnuksillasi. Jos haluat päivittää tilauksesi asetuksia, voit tehdä sen kätevästi ja nopeasti kirjautumalla sisään sähköisiin palveluihimme. 

Uudet asiakkaamme liitämme Caruna Sähkövahdin käyttäjiksi automaattisesti

Tehtyäsi sähkösopimuksen, saat Caruna Sähkövahdin käyttöösi. Lähetämme ilmoittamaasi numeroon tekstiviestin, jossa kerromme, että kyseinen numero on liitetty Caruna Sähkövahtiin. Jos et halua vastaanottaa ilmoituksia sähkökatkoista, voit peruuttaa tilauksen tekstiviestillä. Tarkemmat perumisohjeet saat tilauksen vahvistusviestissä (vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin verran).