Sähköiset palvelut

Caruna Sähkövahti

Siirry Sähkövahtiin >

Maksuton Caruna Sähkövahti ilmoittaa sähkökatkoista

Haluaisitko tiedon sähkökatkosta – myös silloin, kun olet poissa kotoa?

Maksuton Caruna Sähkövahti ilmoittaa sinulle kännykkään tai sähköpostiin keskijänniteverkon suunnitelluista työkeskeytyksistä tai yllättävistä sähkökatkoista sekä arvion niiden korjausajasta.

Voit ottaa Caruna Sähkövahdin käyttöösi mikäli sinulla on koti, kesämökki tai jokin muu kiinteistö verkkoalueellamme. Caruna Sähkövahdin käyttäminen edellyttää myös voimassaolevaa verkkopalvelusopimusta. Voit valita haluatko viestit suomeksi vai ruotsiksi. Myös muut perheenjäsenesi voivat tilata Caruna Sähkövahdin ilmoitukset omaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Näin Caruna Sähkövahti toimii:

Caruna Sähkövahti lähettää ilmoituksen sähkökatkosta keskijänniteverkossa. Muutaman minuutin kestoisista sähkökatkoista, tai ns. räpsyistä, palvelu ei lähetä viestiä.

Jos sähköt eivät palaudu vaikka olet saanut tiedon sähkökatkon loppumisesta, syynä voi olla vika pienjänniteverkossa. Ilmoita silloin meille viasta, jotta voimme korjata sen. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden maksuttomasta vikailmoitusnumerosta 0800 1 95011. Kiireettömissä vika-asioissa voit täyttää ja lähettää meille vikailmoituslomakkeen.

Lisätietoa erilaisista keskeytyksistä ja toiminnasta vikatilanteissa löydät sivun alalaidan linkkien kautta.

Tältä sivulta löydät lisätietoa suur-, keski- ja pienjänniteverkoista.

Näin tilaat maksuttoman Caruna Sähkövahdin:

Liitämme uudet asiakkaamme Caruna Sähkövahtiin automaattisesti.

  • Kun muutat verkkoalueellemme ja teet sähkösopimuksen, saat uutena asiakkaanamme Caruna Sähkövahdin käyttöösi automaattisesti. Lähetämme ilmoittamaasi numeroon tekstiviestin, jossa kerromme, että kyseinen numero on liitetty Caruna Sähkövahtiin. Jos et halua vastaanottaa ilmoituksia sähkökatkoista, voit peruuttaa tilauksen tekstiviestillä. Tarkemmat perumisohjeet saat tilauksen vahvistusviestissä (vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin verran).

Ota Caruna Sähkövahti käyttöön tai muuta nykyistä tilaustasi

  • Voit tilata Caruna Sähkövahdin kirjautumalla Carunan sähköisiin palveluihin. Saat viestit sähkökatkoista haluamanasi ajankohtana ja valintasi mukaan joko matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi, myös useampaan eri puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.
  • Ensimmäistä rekisteröitymiskertaa varten tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä asiakasnumerosi ja käyttöpaikkanumerosi, jotka löydät sähkölaskultasi. Voit rekisteröityä käyttäjäksi myös verkkopankkitunnuksillasi.
  • Jos haluat muuttaa tilauksesi asetuksia, kirjaudu Carunan sähköisiin palveluihin ja tee haluamasi muutokset.

Caruna Sähkövahti on käytössäsi heti, kun olet sen tilannut tai sinut on liitetty sen käyttäjäksi automaattisesti. Voit halutessasi lopettaa tilauksesi kirjautumalla sähköisiin palveluihimme.

Caruna Sähkövahtia koskevissa asioissa palvelemme maksuttomassa numerossa 0800 1 97000 ympäri vuorokauden.