Sähköiset palvelut

Caruna Sähkövahti

Tilaa Caruna Sähkövahti >

Caruna Sähkövahti ilmoittaa sähkökatkoista

Sähkökatko voi yllättää myös silloin kun et ole kotona. Caruna Sähkövahti ilmoittaa sähkökatkoista suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Caruna Sähkövahdin kautta saat tiedon keskijänniteverkon suunnitelluista tai yllättävistä sähkökatkoista sekä arvion niiden kestosta. Muutaman minuutin pituisista sähkökatkoista viestiä ei lähetetä.

Voit tilata Caruna Sähkövahdin, kun sinulla on koti, kesämökki tai jokin muu kiinteistö verkkoalueellamme ja kyseisessä sähkönkäyttöpaikassa on voimassa oleva verkkopalvelusopimus. Useampi henkilö voi tilata Caruna Sähkövahdin samalle käyttöpaikalle, joten myös muut perheenjäsenesi voivat hyödyntää sitä.

Caruna Sähkövahti on sinulle maksuton. Voit valita haluatko viestit suomeksi vai ruotsiksi.

Näin saat Caruna Sähkövahdin käyttöösi:

 • Uusille asiakkaillemme automaattisesti
  -
  Kun muutat verkkoalueellemme ja teet sähkösopimuksen, saat uutena asiakkaanamme Caruna Sähkövahdin käyttöösi automaattisesti. Lähetämme sopimuksessa ilmoittamaasi numeroon tekstiviestin, jossa kerromme, että kyseinen numero on liitetty Caruna Sähkövahtiin. Jos et halua vastaanottaa ilmoituksia sähkökatkoista, voit kieltäytyä niistä vastaamalla STOP vastaanottamaasi viestiin. Vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin verran.
 • Tilaa tekstiviestillä
  - Voit tilata viestit sähkökatkoista tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Lähetä tekstiviesti START ASIAKASNUMERO KÄYTTÖPAIKKANUMERO numeroon 12123. Esimerkiksi: START 1234567 12345. Asiakasnumerosi ja käyttöpaikkasi numeron näet sähkölaskustasi. Tilauksesi tulee voimaan saman tien, ja maksaa normaalin tekstiviestin hinnan.
 • Tilaa lomakkeella
  - Voit tilata Caruna Sähkövahdin käyttöösi myös oheisella lomakkeella. Saat viestit sähkökatkoista valintasi mukaan joko matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi, myös useampaan eri puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Kun teet tilauksen lomakkeen kautta, palvelun aktivointi kestää muutaman päivän. Lomakkeella voit myös lopettaa Caruna Sähkövahdin tilauksesi.

Caruna Sähkövahti kattaa tiedotuksen katkoista keskijänniteverkossa. Suurjännitehäiriöistä sekä yksittäisissä kohteissa tapahtuvista pienjännitekatkoista Caruna Sähkövahti ei lähetä viestiä. Lisätietoa erilaisista keskeytyksistä ja toiminnasta vikatilanteissa löydät sivun alalaidan linkkien kautta.

Jos et saa sähköjä päälle, vaikka olet saanut tiedon sähkökatkon loppumisesta, syynä voi olla vika pienjänniteverkossa. Ilmoita silloin meille viasta, jotta voimme korjata sen. Tavoitat meidät kaikkina vuorokaudenaikoina numerosta 0800 1 95011.